Carin van Geel

Carin van Geel

Na het afronden van de studie communicatie heb ik eerst in het bedrijfsleven gewerkt. Daar heb ik functies vervuld in de marketing en public relations, waarbij mijn interesse vooral uitging naar het gedrag van de mens. Na een verhuizing naar het buitenland heb ik alsnog de universitaire opleiding psychologie gedaan. In mijn werk als psycholoog kan ik mijn ervaringen vanuit het werken in kleinere en grotere organisaties en bedrijven meenemen.

In verband met verhuizingen en wonen in het buitenland, ben ik steeds meer online gaan werken. Dit deed ik al vóór de tijd van het thuiswerken, voor degenen die om uiteenlopende redenen de voorkeur geven aan het voeren van gesprekken vanuit de thuissituatie en met name voor Nederlanders die in het buitenland wonen.
Ik woon nu deels in Nederland, deels in Washington DC, waar mijn echtgenoot nu werkt. Wij hebben volwassen kinderen die eerder met ons in verschillende buitenlanden hebben gewoond en die nu in Nederland wonen.

Sinds 2003 werk ik samen met mijn collega Tanja, van 2006 tot 2014 als NMI registermediator. Mijn speciale aandacht gaat nog steeds uit naar relaties, waarvoor ik graag werk volgens de beginselen van de EFT (Emotionally Focused Couple Therapy).
Vanaf 2013 werk ik als eerstelijnspsycholoog, geschoold in individueel klachtgericht werken. Naast verdiepende opleidingen en cursussen op velerlei gebied, werk ik ook online met EMDR, onder andere voor het verwerken van traumatische gebeurtenissen.

Ik ben graag onderweg, daar ontstaan mooie gesprekken en inzichten, en nodig je uit om samen op pad te gaan, op alle mogelijke manieren: online, wandelend en face tot face.

Wat ik vooral belangrijk vind is het ontdekken wat passend is voor jou persoonlijk,
en in geval van relatiebegeleiding voor jullie samen, om zo te komen tot maatwerk.


Gegevens:
Psycholoog NIP, EuroPsy Psycholoog: NIP 136981
Psychosociaal therapeut: NVPA 103261, RBCZ 214022R
VEN (Vereniging EMDR Nederland): 34238
KvK: 17258002
BTW-id: NL001679169B55