Ervaringen

Wij vinden uw mening belangrijk! Om de kwaliteit van de praktijk en de website te bewaken, zijn we benieuwd naar uw opbouwende kritiek en we nodigen u uit om ons uw commentaar te mailen. Tevens kunt u hier het evalutieformulier downloaden wat u in kunt vullen aan het eind van uw behandeling.
Ik vind het jammer dat de behandeling gestopt is. Ik keek altijd erg uit naar de gesprekken met Carin. Na afloop voelde ik me altijd of ik de hele wereld weer aan kon. Met haar tips en inzichten kan ik veel beter omgaan met wat er op mijn pad komt. Dank je wel Carin!
vrouw, 48 jaar
2018 Tanja is voor mij naast een goede therapeut en een fijne gesprekspartner, vooral een bondgenoot op mijn zoektocht. Ik heb het als zeer prettig ervaren om samen met haar een aantal routes te verkennen die mij kunnen helpen op een andere manier met voor mij lastige vraagstukken om te gaan. Het idee om bij een aantal punten begrepen te worden (mogelijk door eigen ervaringen) is zeer waardevol geweest. Voor mij stond vooraf vast dat een goede "chemie" met een eventuele psycholoog cruciaal was. Ik durf te stellen dat ik die absoluut met Tanja heb. Regelmatig zat ik in de auto naar Bavel te bedenken dat ik eigenlijk geen gespreksonderwerp had. Maar zodra ik eenmaal binnen was bleek er telkens meer dan voldoende gesprekstof. En op een of andere manier was dat ook altijd wel te linken aan de rode draad van mijn persoonlijkheid en mijn behandeling. Dat laatste viel me dan meestal thuis pas op als ik e.e.a. nader overdacht.
man, 58 jaar
mei 2019 Heel veel baat gehad bij de gesprekken met Carin. Ze heeft me enorm op weg geholpen met haar inzichten en hoe ze mijn situaties bekeek vanuit haar oogpunt. Ik had me geen betere psycholoog kunnen wensen.
Vrouw, 24 jaar
2017 Ik ben erg tevreden met de behandeling die ik bij Tanja heb gevolgd. Het was prettig om met haar te praten, ze is een goede luisteraar en stelt ook de juiste vragen. Het heeft mij erg goed gedaan, ben veel dichter bij mezelf gekomen en voel me sterker en positief.
vrouw, 46 jaar
De behandeling heeft me houvast gegeven in een voor mij bijzonder moeilijke periode. Ik voel me vertrouwt bij de psychologen praktijk. Fijn dat ik met goed advies geholpen ben en mijn eigen gevoelens en gedachten heb kunnen toetsen. Bedankt!
Man, 40 jaar
Deskundige, vraaggerichte hulp mogen ontvangen.
Vrouw, 35 jaar
november 2018 *Heel fijn dat ik geweest ben *Fijn geholpen door Carin, fijne vrouw *Ik heb de juiste behandeling gekregen *Had dit jaren eerder moeten doen
Vrouw, 43 jaar
maart 2018 Ik had het vertrouwen in de behandelaar, zij ging respectvol en zorgvuldig om met mijn privacy. Ze legde de behandeling goed van te voren uit.
Man, 64 jaar
april 2018 Het was voor mij een grote stap om psychologische hulp te vragen en in dat proces ben ik uitgekomen bij Psychologen praktijk Tolakker in Bavel; had ik dat maat eerder gedaan!! Ik had eigenlijk vanaf het begin (hoe moeilijk dat ook was) direct een goed gevoel. Het hele proces van intake, diagnose en behandeling was overzichtelijk en werd door de behandelende psychologe ook doorlopend teruggekoppeld. Ik heb de begeleiding als zeer professioneel én persoonlijk ervaren; echt bedankt daarvoor! Door de behandeling en fijne begeleiding kan ik gelukkig een moeilijke periode in mijn leven achter me laten en met een positief gevoel de draad van het "gewone leven weer oppakken: nogmaals bedankt!
Man, 61 jaar
januari 2019 Ik vond EMDR best pittig, maar wel effectief. Heel tevreden, goede fijne sfeer, rustig. Ik heb goede tips gekregen voor de toekomst! Een fijne ervaring; Dank je wel Tanja!
Vrouw, jaar
mei 2019 Tanja Toonde altijd oprechte interesse en bood een luisterend oor. Ze gaf heldere, duidelijke adviezen. Vaak ook praktische tips of mogelijkheden toe te passen. Erg prettig contact gehad, ik voelde me gehoord en op mijn gemak.
Vrouw , 51 jaar
Fijne gesprekken in een ontspannen entourage. Handvatten gekregen om in de nabije toekomst mezelf verder te ontwikkelen. Heeft me als persoon veranderd in positieve zin.
Man, 49 jaar
Ik vond het fijne gesprekken. Heeft mij geholpen. Is goed voor iedereen. Dankje Carin.
Vrouw, 50 jaar
Er werd goed naar mij geluisterd. Had echt 't gevoel, dat de psycholoog oprecht met me meeleefde, en zich verdiepte in mijn problemen. Ik voelde me echt gehoord.
Vrouw, 67 jaar