Ervaringen

Wij vinden uw mening belangrijk! Om de kwaliteit van de praktijk en de website te bewaken, zijn we benieuwd naar uw opbouwende kritiek en we nodigen u uit om ons uw commentaar te mailen. Tevens kunt u hier het evalutieformulier downloaden wat u in kunt vullen aan het eind van uw behandeling.
December 2020: In mijn zoektocht naar een goede psycholoog kwam ik bij jou terecht. Op een natuurlijke, liefdevolle manier begeleidde je me naar die inzichten die ik op dat moment nodig had. De intense gesprekken hebben me enorm vooruit geholpen. Sindsdien ben ik niet meer in die ellendige 'draaikolk' terecht gekomen en heb ik weer grip op datgene wat ik zo belangrijk vind. Dank daarvoor!
vrouw, 44 jaar
Heel fijn, zeer professioneel, adequaat en warm van karakter. Ik heb me echt veilig gevoeld en goed geholpen. Ik ben gehoord, gezien en gevoeld. Heel hartelijk dank daarvoor.
vrouw, 66 jaar
Ik ben ontzettend goed door Tanja geholpen en ik zou haar aan iedereen aanbevelen. Ik ben een ander mens geworden en sta veel steviger in mijn schoenen door haar en zit weer goed in mijn vel.
vrouw, 49 jaar
februari 2020 Ik heb de behandeling als zeer fijn ervaren. Heeft mij erg goed geholpen in mijn proces. Echt samen gekeken wat er per keer belangrijk voor mij was, wat speelt er en daarop in gegaan.
vrouw, 41 jaar
2020 Ik heb de gesprekken en behandeling door Carin van Geel als prettig ervaren. Hebben wel degelijk geholpen. Super bedankt!
vrouw, 72 jaar
2020 Super fijn! Vond de emdr best wel spannend maar wel effectief. Maar erg fijn geholpen door Tanja. Geen wachtlijst wat erg fijn is en dank je wel Irma, want door jou ben ik bij Tanja gekomen.
vrouw, 41 jaar
De behandeling heeft mij goed geholpen. Ik heb er echt veel aan gehad. Alle lof voor deze praktijk.
vrouw, 55 jaar
De persoonlijke benadering, het luisteren naar mijn verhaal en de vragen die daarop volgden, maakte dat ik het erg prettig vond vond om met mevrouw van Geel in gesprek te gaan. Bij een vervolggesprek wist ze precies waar we het in ons vorige gesprek over hadden gehad en welk "huiswerk" ik had meegekregen. De gesprekken waren bijna als een feestje, ik ging elke keer met een goed gevoel naar huis.
man, 64 jaar
2019 Heel fijne gesprekken gehad met Carin, heeft me zeker geholpen.
man, 51 jaar
Behandeling als enorm prettig ervaren. Ik kon gelukkig heel snel geholpen worden en ik voelde me vrij om alles te delen met Carin.
vrouw, 28 jaar
Het was fijn dat er geen wachtlijst was waardoor de behandeling snel van start ging. Ik had het gevoel dat ik begrepen werd en vond de gesprekken aangenaam. Het heeft mij geholpen weer op het juiste pad te komen.
vrouw, 57 jaar
Zeer uitgebreide, goede hulpverlening.
man, jaar
Ik vind het jammer dat de behandeling gestopt is. Ik keek altijd erg uit naar de gesprekken met Carin. Na afloop voelde ik me altijd of ik de hele wereld weer aan kon. Met haar tips en inzichten kan ik veel beter omgaan met wat er op mijn pad komt. Dank je wel Carin!
vrouw, 48 jaar
2018 Tanja is voor mij naast een goede therapeut en een fijne gesprekspartner, vooral een bondgenoot op mijn zoektocht. Ik heb het als zeer prettig ervaren om samen met haar een aantal routes te verkennen die mij kunnen helpen op een andere manier met voor mij lastige vraagstukken om te gaan. Het idee om bij een aantal punten begrepen te worden (mogelijk door eigen ervaringen) is zeer waardevol geweest. Voor mij stond vooraf vast dat een goede "chemie" met een eventuele psycholoog cruciaal was. Ik durf te stellen dat ik die absoluut met Tanja heb. Regelmatig zat ik in de auto naar Bavel te bedenken dat ik eigenlijk geen gespreksonderwerp had. Maar zodra ik eenmaal binnen was bleek er telkens meer dan voldoende gesprekstof. En op een of andere manier was dat ook altijd wel te linken aan de rode draad van mijn persoonlijkheid en mijn behandeling. Dat laatste viel me dan meestal thuis pas op als ik e.e.a. nader overdacht.
man, 58 jaar
mei 2019 Heel veel baat gehad bij de gesprekken met Carin. Ze heeft me enorm op weg geholpen met haar inzichten en hoe ze mijn situaties bekeek vanuit haar oogpunt. Ik had me geen betere psycholoog kunnen wensen.
Vrouw, 24 jaar
2017 Ik ben erg tevreden met de behandeling die ik bij Tanja heb gevolgd. Het was prettig om met haar te praten, ze is een goede luisteraar en stelt ook de juiste vragen. Het heeft mij erg goed gedaan, ben veel dichter bij mezelf gekomen en voel me sterker en positief.
vrouw, 46 jaar
De behandeling heeft me houvast gegeven in een voor mij bijzonder moeilijke periode. Ik voel me vertrouwt bij de psychologen praktijk. Fijn dat ik met goed advies geholpen ben en mijn eigen gevoelens en gedachten heb kunnen toetsen. Bedankt!
Man, 40 jaar
Deskundige, vraaggerichte hulp mogen ontvangen.
Vrouw, 35 jaar
november 2018 *Heel fijn dat ik geweest ben *Fijn geholpen door Carin, fijne vrouw *Ik heb de juiste behandeling gekregen *Had dit jaren eerder moeten doen
Vrouw, 43 jaar
maart 2018 Ik had het vertrouwen in de behandelaar, zij ging respectvol en zorgvuldig om met mijn privacy. Ze legde de behandeling goed van te voren uit.
Man, 64 jaar
januari 2019 Ik vond EMDR best pittig, maar wel effectief. Heel tevreden, goede fijne sfeer, rustig. Ik heb goede tips gekregen voor de toekomst! Een fijne ervaring; Dank je wel Tanja!
Vrouw, jaar
mei 2019 Tanja Toonde altijd oprechte interesse en bood een luisterend oor. Ze gaf heldere, duidelijke adviezen. Vaak ook praktische tips of mogelijkheden toe te passen. Erg prettig contact gehad, ik voelde me gehoord en op mijn gemak.
Vrouw , 51 jaar
Ik vond het fijne gesprekken. Heeft mij geholpen. Is goed voor iedereen. Dankje Carin.
Vrouw, 50 jaar
Er werd goed naar mij geluisterd. Had echt 't gevoel, dat de psycholoog oprecht met me meeleefde, en zich verdiepte in mijn problemen. Ik voelde me echt gehoord.
Vrouw, 67 jaar
Fijne gesprekken in een ontspannen entourage. Handvatten gekregen om in de nabije toekomst mezelf verder te ontwikkelen. Heeft me als persoon veranderd in positieve zin.
Man, 49 jaar