Online begeleiding

Op afstand en graag onze ondersteuning? Dat kan!  


De begeleiding zoals beschreven bij B GGZ en Coaching kan ook plaatsvinden als u zich (tijdelijk) te ver weg bevindt voor persoonlijk contact. Bijvoorbeeld als u als Nederlandse expat voor langere tijd in het buitenland woont. Het is vaak prettiger om gevoelens en gedachten in het Nederlands te bespreken. Of als u voor uw werk of vakantie in het buitenland verblijft en de begeleiding wilt voortzetten. Maar ook als het voor u onhandig is naar de praktijk in Bavel te komen bijvoorbeeld vanwege werk of ziekte. Wij plannen skype sessies met u in waarbij u een eigen, vertrouwde plek kan uitzoeken.

Online begeleiding is voor iedereen en alle klachten geschikt. Waar u ook ter wereld bent, behandeling kan plaatsvinden en voortgezet worden in uw eigen taal op de plek waar u verblijft. Er wordt gewerkt vanuit persoonlijke kennis en ervaring.

Wanneer u kiest voor begeleiding op afstand, met behulp van bijvoorbeeld skype en e-health, dan bieden wij u een gratis kennismaking aan. Wij plannen een afspraak voor u in om gedurende 15 minuten via skype kennis te maken met uw therapeut. U kunt dan ervaren hoe het is om op een moment en plaats waar het u past de voortgang in uw proces te bespreken.